Du är här: STARTSIDA TWS

stehlo main 01Vi är specialister på sänk- och trådgnistning men konstruerar och tillverkar också små och medelstora pressverktyg, jiggar och fixturer. Vår strävan är att alltid sätta kunden i centrum genom att utföra bra jobb inom rimlig tid. Samarbete med Eskilstuna Härdverkstad gör att vi oftast kan pressa tiden till det minimala vid behov

 

 

 

sam-4IATEK har sitt säte i Eskilstuna och startades under våren 2007.

Vårt mål är att alltid erbjuda kunden professionella och långsiktiga lösningar inom process- och industriell automation. Det skall vara lönsamt både ekonomiskt och tekniskt att anlita oss för olika uppdrag genom att vi erbjuder våra kunder en enkel men kvalitativ lösning inom området.

För oss är det viktigt med nöjda kunder och därför står kunden alltid i fokus genom en öppen och ärlig dialog. Kunden skall alltid känna en trygghet och kontinuitet, vilket göt att vi tillsammans kan skapa ett bra "team" för framtida samarbete. Genom detta sätt kan vi alltid leverera det kunden förväntar sig.

sam-3IATEK:s affärsidé är att konsultera kunden med långsiktiga och kvalitativa automationslösningar inom industri- och processverksamhet. Inom företaget finns branscherfarenhet från eldistribution, vattenkraft, värmeproduktion, fastighetsautomation, vatten och avlopp, läkemedel samt järn- och stålindustrin.

IATEK erbjuder tjänster inom dessa områden:

- Förstudier
- Projektledning
- Förfrågningsunderlag
- Kommunikation
- Drifttagning
- Programmering
- Systemering

Systemerfarenhet av SattControl, ABB, Citect, FIX, InTouch och Melsec med flera.

contract-and-penVåra referenser är främst i mellansverige. Hör av er för att få mera information angående våra referenser och utförda arbeten / projekt.